![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
כותרת: Senior Member
![]() |
אני לא מבין איך כל הקבוצות מוצאות להם איזה אוליגרך קטן או גדול
ורק אנחנו לא וגם שם הבעלים חארות ראה ערך נתניה\הפועל תל אביב סתכלו כולם ישלהם איזה מישהו עשיר מאוד הפועל תל אביב ביתר ירושלים נתניה(הוא גם עשיר יחסית) חיפה מכבי תל אביב עכשיו אפילו את רמן גן שמעתי שקנו מה איתנו אולי אנחנו לא עושים מספיק? למה אותנו אפחד לא בא לקנות פסח וכל אלה גם אם יקנו לא מספיק עשיריים לדעתי צריכים מישהו שיהיו ברמה איזה גאדימאק כזה ואני בטוח שיש איפשהו אחד כזה הוא נמצא פשוט צריך למצוא אותו מה דעתכם מה יהיה איתנו מה אפשר לעשות שגם אצלנו יבוא איזה גאידמאק? ויגישים חלום של כל אחד פה |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
ציטוט:
בגלל זה לדעתי צריך שזינו ימכור ת'קבוצה למישהו - הלוואי ולפסח שוורץ ואלה. ואז אלו ישדרגו ת'קבוצה ויתקנו את כל ההרס שהוא עשה, יסדרו את מחלקות הנוער והכל - ואז כשנהיה קבוצה יומרנית בליגת העל שנמצאת במקומות 4-5 עם קהל אוהדים תומך (משהו כמו הפועל ב"ש 94-95, 93-94), אז האוליגרך שלנו יבוא.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
![]() |
יקנה יקנה
תרארה מכביי תל אביב קבוצה בלי נוער קבוצה שמראית גועל נפש קבוצה שהקבהל שלה נמאס לו ממנה קונים אותה תראה נתניה קבוצה לא משהו בכלל קונםים אותה ב14 מליון שקלל!!! והחבות הולכים על הבעלים תראההה מזה?? |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
![]() |
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
![]() |
אמממ גם נכון אבי אבל אולי אנחנו צריכים לעשות משהו כדי שיבוא אחד כזה מה תאו\מר?
אומרים שאם אתה לא עושה אל תצפה שזה יבוא לבד צריך לדעתי לשלוח מכתבים לכל מיני גורמים מאוד עשירים בארץץ יש היום הרבה אנשים שרוצים להכנס לכדורגל.. וגם לנסותץ להפעיל לחץ אני מאמין שאם יגיע איזה מישהו גדול זינו ימכור לו גם ולא יעשה בעיות.. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
למי לשלוח מכתבים?!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. לא נשכח אותך צ'סוואה. :( ת.נ.צ.ב.ה To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
נו יאללה תנסו
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. לא נשכח אותך צ'סוואה. :( ת.נ.צ.ב.ה To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
| תגיות |
| לאוליגרך, המירוץ |
| הגדרות נושא | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|